Web Analytics

Alexandru Arşinel a fost înmormântat la Cimitirul Bellu. 300 de persoane l-au condus pe ultimul drum

de | 2.10.2022 14:22 | Actualitate, Home

Actorul Alexandru Arşinel, care a murit, joi, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, la vârsta de 83 de ani, a fost condus pe ultimul drum astăzi, 2 octombrie, la Cimitirul Bellu din Capitală. Peste 300 de persoane, vedete, dar și oameni de rând au fost prezenți la slujba de înmormantare a regretatului actor, transmite Libertatea.ro.
Cei prezenți au întâmpinat sicriul cu trupul neînsuflețit al acotorului în aplauze, în timp ce era purtat de la cimitir spre lăcașul de cult. Potrivit aceleiași surse, printre cei prezenți la înmormântare se numără și Vasile Muraru, bun prieten al maestrului Arșinel și unul dintre cei cu care a purtat ultimele discuții înainte de a se stinge din viață, dar și cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda.

Citește și: Alexandru Arșinel, internat la Spitalul Universitar din București! Care este starea de sănătate a actorului


Soția și cei doi fii ai săi au stat la căpătâiul marelui actor pe întreg parcursul slujbei și l-au condus apoi, pe ultimul drum, către locul în care își doarme acum somnul de veci.Deși are grave probleme de sănătate și este imobilizată, Marilena, soția lui Alexandru Arșinel a participat la slujba de înmormântare a celui care i-a fost alături peste cinci decenii.
Din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani, Alexandru Arșinel s-a gândit din timp la pregătirea locului său de veci. Actorul și-a pregătit locul de veci pentru ca această responsabilitate să nu le revină copiilor lui. Mormântul actorului se află la Cimitirul Bellu, pe aleea principală de lângă capelă, în București, aproape de Aleea Scriitorilor. Deși a fost un artist incontestabil, actorul nu are locul de veci pe Aleea Artiștilor.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *