Web Analytics

Alex Copil Bătrân, la pușcărie

de | 9.01.2020 19:25 | Actualitate

Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş – Compartimentul Urmăriri a pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Argeş în cazul piteșteanului Alexandru Mihăilescu, zis și ”Alex Copil Bătrân”, condamnat la cinci ani de puşcărie în regim de detenţie pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Reținerea lui pentru trafic de cocaină, în februarie, anul trecut, făcea vâlvă și prin prisma faptului că ”Alex Copil Bătrân” este finul lui Adrian Mutu și apropiat al mai multor fotbaliști și antrenori. Alexandru Mihăilescu a fost atunci reținut chiar în parcarea Vivo Mall din Pitești.
Prieten de ani de zile cu Adi Mutu, Alexandru Mihăilescu vindea droguri în special în Bucureşti, dar avea numeroși clienți și în Pitești. Acesta era nelipsit de la petrecerile lui Mutu, iar printre oamenii din lumea fotbalului cu care se ştia bine se număra fotbalistul Alex Chipciu şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Mihăilescu s-a numărat printre invitaţi anul trecut la ziua de naştere a lui Tiago, copilul pe care Adrian Mutu îl are cu ultima lui soţie, Sandra.
Monitorizarea lui Alexandru Mihăilescu a început pe 5 aprilie 2017, atunci când la DIICOT Pitești s-a înregistrat un denunț împotriva acestuia, denunțătorul declarându-le procurorilor că Mihăilescu, zis și Alexa Santiago, ”se ocupă cu trafic de cocaină pe raza orașelor Curtea de Argeș, Pitești și București, fiind ajutat în activitatea infracțională de către alte două persoane”.
Citește AICI intreaga poveste.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Mutuleasca ar face bine sa-si cam vada de treaba, sa nu mai iasa in public !
    Intre Dobrin si Mutuleasca este o diferenta ca de la Cer la Pamant ! O valoare si un pacate nationale !