Web Analytics
scris sâmbătă, 27.04.2024

Alertă în România: Un interlop periculos a evadat

Unul dintre bărbaţii ale căror nume apar în dosarul judecătoarei Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava care a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru mai multe infracţiuni, printre care luare de mită şi trafic de droguri, a evadat. Mihai Pînzari fusese scos din arest preventiv, în 25 aprilie, şi plasat în arest la domiciliu, iar a doua zi, dimineaţă, poliţiştii l-au gsit la locuinţă, însă după amiază a plecat, după ce a fost condamnat în alt dosar, pentru lipsire de libertate.

Alertă în România: Un interlop periculos a evadat

Citește și: Copil român, vândut de părinți pe 8.000 de lei unui cetățean german

„Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare şi activităţi informative asociate specifice în vederea identificării unui bărbat de 43 de ani din municipiul Rădăuţi, care în cursul zilei de ieri nu a respectat măsura arestului la domiciliu dispusă de către instanţa de judecată competentă într-o cauză penală. Anterior, la data de 25.04.2024, instanţa de judecată competentă a stabilit măsura arestului la domiciliu pentru bărbatul de 43 de ani, după ce acesta s-a aflat în stare de arest preventiv din luna octombrie 2023 pentru fapte asociate traficului şi consumului de droguri”, anunţă, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie judeţean Suceava.

Citește și: Directorul Complexului Energetic Oltenia, reținut pentru trafic de influență în formă continuată

Evadatul este interlopul Mihai Pînzari, al cărui nume apare în dosarul judecătoarei Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava, trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru mai multe infracţiuni, printre care luare de mită şi trafic de droguri. El e suspectat că a mituit-o pe judecătoare, pentru ca aceasta să îl anunţe despre acţiunile anchetatorilor antidrog.  Bărbatul a fost dat în urmărire generală, fiind implementate procedurile de informare şi dare în consemn la punctele de frontieră.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *