Web Analytics

Șefa DSP Argeș, despre focarul COVID de la Liceul Brătianu: „Vom testa doar SIMPTOMATICII!”

de | 26.10.2020 17:16 | Actualitate

UPDATE – 17.01 

În urma infectării cu noul coronavirus a celor trei elevi ai Colegiului Brătianu din Pitești, Sorina Honțaru, șefa Direcției de Sănătate Publică Argeș vine cu clarificări în ceea ce privește extinderea testării personalului didactic din cadrul Colegiului: 

„Nicio persoană, indiferent unde lucrează nu se testează dacă este asimptomatic! Testăm doar persoanele simptomatice. Cei asimptomatici poate nici nu au luat contact cu ei.. Purtau mască.. S-a făcut dezinfecția în unitatea de învățământ și au trecut pe scenariul roțșu și vor învăța de acasă în următoarele două săptămâni., a declarat dr. Sorina Honáru pentru Jurnalul ee Argeș.

Știrea inițială 

Trei elevi ai Colegiului Naţional Ion C. Brătianu din Piteşti au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus. În acest caz, conform procedurii, unitatea de învăţământ va intra în scenariul roşu timp de două săptămâni.

Potrivit unor informaţii de ultim moment, se pare că în cursul zilei de astătzi urmează ca o parte din cadrele didactice ale Colegiului să fie testate.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii