Alegeri la Asociația Județeană de Fotbal Argeș : Pe data de 16 iulie este convocată Adunarea Generală a Acționarilor

de | 20.06.2021 09:29 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Pe data de 16 iulie a.c este convocată Adunarea Generală de Alegeri la Asociația Județeană de Fotbal Argeș. La punctul 11 de pe Ordinea de zi figurează alegerea președintelui AJF Argeș și a vicepreședinților Comitetului Executiv AJF Argeș.

Membrii Comitetului Executiv urmând a fi aleși după înscrierea echipelor în noua ediție de campionat 2021-2022 și după stabilirea numărului de serii din Liga 5, cu respectarea prevederilor din statutul Asociației Județene. Cei interesați care doresc să candideze pentru funcția de președinte sau vicepreședinte al AJF Argeș trebuie să știe că până la data de 01 iulie, orele 17:00, vor mai putea să-și depună dosarul de înscriere la Secretariatul General al AJF Argeș.

AGA va avea loc pe data de 16.07.2021, orele 17:00, la Centrul Cultural Mioveni. Toate persoanele care vor participa la Adunarea Generală trebuie să respecte prevederile Protocolului Medical în vigoare la acea dată.
Actualul președinte, Cornel Sorescu, a împlinit vârsta de 70 de ani și se pare că trebuie să predea ștafeta mai departe. (A.N)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...