Web Analytics

Alecsei – propus şef la Administraţia Rezervelor de Stat şi Florinel Popa – la Cadastru

de | 23.01.2020 13:25 | Politica si Administratie

Mai multe surse politice ne-au confirmat zilele trecute că liberalii Gheorghe Alecsei și Florinel Popa sunt favoriți pentru a ocupa posturile de președinte la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și, respectiv, director la OCPI Argeș. Am stat de vorbă cu cei doi legat de posturile pe care ar urma să le ocupe.
”Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră acest lucru, dar eu nu știam că aș fi favorit pentru a prelua postul de director la OCPI Argeș. Nu mi-a comunicat nimeni ceva în acest sens. Sunt niște lucruri ce se stabilesc la nivel de minister. Nu am vreo idee legat de informația la care faceți referire. Să știți că eu nu am solicitat vreo funcție, asta ca fapt divers”, spune Florinel Popa.
”Nu am discutat nimic pe acest subiect până acum, nici cu Bucureștiul, nici nu am vreo decizie în acest sens. Eu știu că această numire va fi în ordine când va fi publicată o decizie în Monitorul Oficial. Până atunci e prematur să fac supoziții. S-au făcut demersuri în acest sens, președintele Miuțescu știe foarte bine această chestiune. Însă deocamdată nu e nimic bătut în cuie”, precizează Gheorghe Alecsei (foto) legat de viitorul post de președinte al Administrației Naționale a Rezervelor de Stat.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii