Web Analytics
scris duminică, 06.10.2024

ALDE Europe a adoptat o rezoluție prin care cere aderarea României şi Bulgariei la Schengen

Partidul liberal-democrat european (ALDE Europe) a adoptat o rezoluţie depusă de USR împreună cu partidul bulgar MRF, prin care se solicită oricărui stat membru să îşi ridice veto-ul la aderarea deplină a României şi Bulgariei la Schengen.

ALDE Europe a adoptat o rezoluție prin care cere aderarea României şi Bulgariei la Schengen

Citește și: Unei tinere bolnave i se refuză dreptul la studii. Ce motiv invocă facultatea

„Partidul liberal-democrat european (ALDE Europe) a adoptat o rezoluţie depusă de USR împreună cu partidul bulgar MRF, prin care cere aderarea imediată a României şi Bulgariei la Schengen. Familia liberală europeană ALDE Europe, din care USR face parte, a adoptat o rezoluţie la Congresul partidului european ce se desfăşoară în Portugalia, la Estoril, prin care cere oricărui stat membru să îşi ridice veto-ul la aderarea deplină a României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen”, se arată într-un comunicat de presă remis, duminică, Agerpres de USR.

Potrivit sursei citate, rezoluţia cere tuturor instituţiilor europene să depună toate eforturile pentru aderarea celor două state cu frontierele terestre la Schengen şi să pună presiune pe statele care se opun acestui demers legitim.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...