Web Analytics

Alcoolul i-a făcut praf cariera. Ofiţerul care a împuşcat doi oameni va fi dat afară din DIPI

de | 16.11.2016 11:10 | Actualitate

# Culmea e că locotenent colonelul trecuse toate testele psihologice
De vinerea trecută, ofițerul DIPI Alin Marin se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a bătut soția, a împușcat doi oameni și a dat foc locuinței. După cum spun apropiații acestuia, Alin Marin era un ofițer de carieră, însă alcoolul i-a făcut praf în cele din urmă cariera.

La serviciu, Alin Marin era un profesionist fără cusur. Problema era însă în viața personală, unde era foarte violent. „Era ca și cum ar fi avut două vieți diametral opuse: OK la job și cu mari probleme acasă. În fapt, problemele au crescut după ce a început să consume din ce în ce mai mult alcool. Alin Marin a început să bea tot mai mult de la începutul anului. Era un tip foarte introvertit”, ne-a declarat unul dintre apropiații ofițerului DIPI. Trebuie spus că prima soție a ales să divorțeze de el din cauza temperamentului violent și mai ales din cauza limbajului foarte agresiv. Ca urmare a faptului că a fost arestat, fiind acuzat de tentativă de omor și distrugere, Alin Marin va fi dat afară din DIPI. Culmea e că până acum Alin Marin trecuse toate testările psihologice fără probleme.
Alin Marin a intrat la Liceul Militar Breaza la 14 ani, iar în 2001 a absolvit Academia de Poliție. Timp de cinci ani, între 2001 și 2006, a lucrat pentru DIPI la București, iar din 2006 a fost transferat la Pitești. Surse judiciare ne-au declarat că Alin Marin ar putea fi trimis în judecată până la sfârșitul anului, și asta pentru că fapta comisă este una foarte gravă.

Comisarul împușcat în cap a venit din proprie inițiativă la intervenție

Și tot legat de incidentul grav de joia trecută, am aflat că polițistul rănit în cap a venit din proprie inițiativă la intervenție, deși era în timpul său liber. Comisarul Adrian Dumitrașcu este șef Birou Ordine Publică la Secția 1 Poliție Pitești și este cunoscut ca fiind un polițist extrem de implicat. Adrian Dumitrașcu a fost primul care a încercat să îl imobilizeze pe Alin Marin. 

Denis Grigorescu

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii