Web Analytics
scris vineri, 24.11.2023

Albeștii de Argeș: Proiect privind managementul gunoiului de grajd și a altor deșeuri agricole compostabile

Un proiect important la care administrația locală din Albeștii de Argeș lucrează în această perioadă vizează tranziția către economia circulară, prin dezvoltarea infrastructurii pentru managementul gunoiului de grajd și a altor deșeuri agricole compostabile. Totodată, se are în vedere și înființarea unui parc fotovoltaic.

Albeștii de Argeș: Proiect privind managementul gunoiului de grajd și a altor deșeuri agricole compostabile

Citește și Cercetări finalizate de polițiștii argeșenii într-un dosar privind produse de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute

”Noi avem înființate platforme de depozitare a gunoiului de grajd, printr-un proiect implementat acum aproape 10 ani, controlul integrat al deșeurilor de natură animală. Dorim însă să modernizăm infrastructura existentă, atrăgând fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Cererea de finanțare cuprinde achiziționarea unui buldoexcavator, a unui tractor cu cap de 100 cp, a unui împrăștietor de gunoi de 8 tone, a două remorci a câte 10 tone, a unei cisterne de vidanjare de 5 tone precum și înființarea a 47 platforme individuale de colectare: 17 de tip 1 și 37 de tip 2”, a explicat Cristi Ștefan, consilier superior achiziții publice în cadrul Primăriei Albeștii de Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *