Web Analytics

Albeștii de Argeș, o localitate în plină dezvoltare

de | 1.09.2023 17:22 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

La Albeștii de Argeș se lucrează nu numai la reabilitarea drumurilor locale, ci și la îmbunătățirea traiului de zi cu zi, precum și la dezvoltarea localității care, în timp, va atrage tot mai mulți investitori. În acest moment, comuna se poate lăuda cu un dispensar uman modern, cu stații de încărcare electrică, cu școli dotate ca la carte și cu un viitor strand.

”Am amenajat parcarea, curtea și în general am reabilitat clădirea dispensarului, cu fonduri proprii și sprijin financiar de la Consiliul Județean. Acum ne preocupă montarea stațiilor de încărcare a autovehiculelor electrice. Totodată așteptăm și microbuzul electric pentru transportul școlar, pe care l-am obținut prin proiectul Consiliului Județean Argeș.

Citește și Primar Dârmănești: ”Clădirea Căminului Cultural va rămâne destinată exclusiv desfășurării activităților culturale”

Aș vrea să menționez și faptul că suntem în procedură de achiziții pentru eficientizarea energetică a Școlii Ungureni și așteptăm semnarea contractului pentru dotarea cu mobilier și echipamente IT a unităților de învățământ din localitate”, a spus primarul Gabriel Popa.

Edilul a mai precizat că, în paralel, proiectul său de suflet, respectiv amenajarea unui ștrand în localitate, a intrat în linie dreaptă. Au fost alocați, deja, 100 mii lei din bugetul local pentru proiectare și începerea lucrărilor.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *