Web Analytics

Alb-violeții vor juca împotriva celor de la CFR Cluj

de | 6.11.2020 08:41 | Actualitate, Sport

Duminică,  începând cu ora 18,.00 pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din Trivale,  alb-violeții vor juca împotriva formaţiei CFR Cluj, campioana României.

În cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul principal al echipei FC Argeş, Ionuţ Moşteanu, şi jucătorul Luka Maric au vorbit despre ce așteptări au de la această confruntare.

 

CITEȘTE ȘI.. (video) Reacţia lui Cristian Gentea după promovarea în Liga 1 a FC Argeş: „Am trecut prin toate stările posibile (…)”

Moșteanu e încrezător că alb-violeții vor obține punctajul

„Deja devine o rutină în ceea ce priveşte pregătirea meciurilor, mă refer la procesul de antrenament. Nu am făcut nimic special pentru acest meci. Sperăm să facem un joc bun în prezența campioanei României, pentru ca la final să ne bucurăm de cele trei puncte. Obiectivul nostru este victoria, sperăm să obţinem cele trei puncte puse în joc. Clujenii evoluează şi în Cupele Europene, ei îşi continuă activitatea lor, noi pe a noastră, importante sunt ora meciului şi jocul. În ceea ce-i priveşte pe ultimii doi jucători sosiţi la FC Argeş, Antun Palic şi Luka Maric sunt apţi de a juca în proporţie de 99% și îi aşteptăm cu evoluţii bune”.

 

## Partida FC Argeş – CFR Cluj se va disputa fără spectatori

„Meciurile se dispută în continuare fără spectatori, acceptăm situaţia. Chiar dacă nu ne vor fi alături fizic, îi simţim aproape, ne gândim la ei şi ne dorim să le oferim un spectacol agreabil. Am legat o serie de trei jocuri pozitive, rezultatele au fost satisfăcătoare, dar importante sunt de acum punctele pe care le vom obţine în viitor.”, a declarat antrenorul formaíei din Trivale.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii