Web Analytics
scris joi, 04.03.2021

Al treilea care a cedat! / Şeful Pieţelor de la Câmpulung şi-a anunţat demisia

Demis online la mijlocul lunii noiembrie 2020 de către primarul Câmpulungului – directorul societății Piețe, Servicii Comunitare Muscel – a anunțat săptămâna trecută că renunță la funcție. După un deceniu și jumătate de conducere a serviciului și, ulterior, a firmei care se ocupă de piețele și târgurile din municipiu, Ionel Vlădescu a cedat presiunilor care, oricum, au existat și în mandatul de primar al lui Liviu Țâroiu. Consiliul Local este acționar unic la Piețe, Servicii Comunitare Muscel srl, astfel că acesta va desemna noua conducere, însă vor fi modificări, în sensul că va exista și un consiliu de administrație al firmei.

Al treilea care a cedat! / Şeful Pieţelor de la Câmpulung şi-a anunţat demisia

Înainte de șeful Piețelor, au demisionat arhitectul-șef și directorul bibliotecii

Vlădescu intrase în ”atenția” Elenei Lasconi din cauza faptului că nu se conformase cerințelor acesteia privitoare la amenajarea corespunzătoare a spațiului din hala Pieței Centrale pentru funcționare în condiții de pandemie. Primărița a anunțat atunci demiterea lui și a șefului Poliției Locale, însă cei doi au rămas în funcții în continuare. Anterior lui Vlădescu, au mai demisionat arhitectul-șef al Câmpulungului, Cătălin Ghiță, și directorul Bibliotecii Municipale, Fănel Ștefănescu.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și A fost doar un exerciţiu de imagine? Primăriţa de Câmpulung i-a demis pe şefii Poliţiei şi Pieţelor doar la TV

Citește și Șeful Poliției și cel al Piețelor, demiși de primarul de la Câmpulung

 

 

Distribuie!

0 Comentarii