Web Analytics

Al doilea transfer efectuat de FC Argeș! Cristian Calcan a venit de la o formație din prima ligă maghiară

de | 2.06.2022 18:54 | Actualitate, Sport

FC Argeș a efectuat joi al doilea transfer din această perioadă precompetițională. Clubul piteștean a ajuns la o înțelegere pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul, cu Andreias Cristian Calcan (28 ani).

În precedenta ediție de campionat, mijlocașul stânga a evoluat la Mezőkövesd-Zsóry, formație din prima ligă maghiară. Andreias a fost folosit în 21 de partide și a marcat un gol. Calcan a mai evoluat în carieră la Universitatea Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea, Viitorul Constanţa, Politehnica Iași, Ujpest, precum și la cluburile olandeze Willem Tilburg, Dordrecht şi Almere City.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Aportul meu financiar va fi mult mai mare, cam de 4-5 ori mai mult decât au dat ceilalţi sponsori la un loc anul acesta”

Noua extremă stânga a Piteștiului are în palmares Cupa și Supercupa României, trofee câștigate cu Viitorul Constanța în sezonul 2018-2019. La echipele de club pentru care a evoluat, fotbalistul originar din Slatina a adunat 181 de partide și a marcat 23 de goluri. Andreias are bifate şi șase selecţii la echipa naţională de tineret a României.

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, își dorește foarte mult ca FC Argeș să transfere numai jucători de calitate pentru a crește valoarea echipei. Andreias Calcan este convins că a făcut o alegere bună prin venirea la Pitești. Mijlocașul este sigur că FC Argeș poate fi o rampă de lansare pentru naționala de seniori a României.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *