Ajutor pentru câinii și pisicile din Ucraina de la Asociația Tierhilfe Hoffnung – Adăpostul de câini din Smeura

de | 25.03.2022 16:17 | Actualitate, Home

44 de câini salvați și 15 pisici am reușit să preluăm de la partenerul nostru, Federația Germană de Bunăstarea Animalelor, de la centrul lor de bunăstare a animalelor din Odessa, Ucraina. Toți prietenii patrupezi au avut parte de experiențe oribile în ultimele zile și sunt parțial traumatizați, așa că acum au nevoie de multă liniște, grijă și iubire pe care o primesc din partea personalului de la Smeura. În aceste momente grele trebuie să fim uniți pentru toți cei care au nevoie disperată de ajutorul nostru”, transmit reprezentanții Asociației Tierhilfe Hoffnung – Adăpostul de câini din Smeura.

Citeşte şi: Asociația BookLand renovează o școală din Poiana Lacului

Acest articol este despre: ajutor,animale,caini,medici,pisici,razboi,ucraina

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....