Web Analytics

Ajutor din partea jandarmilor argeșeni pentru doi bătrâni din Ștefănești

de | 3.03.2022 14:27 | Actualitate

O simplă misiune de patrulare în zona orașului Ștefănești a făcut ca jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil să afle despre povestea a doi bătrâni care trăiesc la marginea localității.

Acolo, jandarmii au găsit-o pe tanti Gheorghița, în vârstă de 81 de ani, în timp ce mergea pe jos pe un drum de la marginea pădurii. Au intrat în vorbă cu ea și i-au aflat povestea. Femeia le-a spus jandarmilor că îl îngrijește pe soțul în vârstă de 86 de ani, care nu mai poate să meargă de aproximativ 12 ani și toate treburile din gospodărie le face singură. Cel mai apropiat magazin alimentar se află la 5 kilometri de casa sa, drum pe care îl face aproape zilnic.

Citește și:Acțiune preventivă pe drumurile din Argeș. Polițiștii au oferit ceai și cafea cetățenilor din Ucraina

După ce au terminat misiunea, jandarmii au povestit celorlalți colegi despre ce au aflat în acea zi și, astfel, s-au mobilizat, au strâns o sumă de bani din care au cumpărat alimente de bază și medicamente care să ajute la tratarea afecțiunilor medicale ale bărbatului. Astăzi au mers înapoi la tanti Gheorghița pentru a-i oferi toate cele cumpărate, precum și o sumă de bani, care să-i ajute o perioadă de timp.

În final, jandarmii i-au promis femeii că se vor mai întoarce și le-au urat celor doi multă sănătate.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *