Web Analytics

„AJUTĂ-NE să ajutăm! FII AJUTORUL lui Moş Crăciun!” – O campanie umanitară demarată din dorința de a transforma lumea într-un loc mai bun!

de | 10.12.2020 09:00 | Actualitate

„Un dar adevărat şi uşor de oferit este acela care vine din suflet, pe care îl oferi cu bucurie şi care, prin faptul că l-ai oferit îţi aduce împlinire şi mulţumire.

După un an greu, cu încercări şi deseori probleme, cu toţii ne dorim sărbatori pline de bucurii, odihnă şi linişte sufletească. Noi, cei din echipa MFM Dance, în colaborare cu Asociația Zimbrul Carpatin, Crucea Rosie Română, Consiliul Judeţean Argeş si Primăria Municipiului Piteşti, ne dorim să facem sărbătorile mai liniştite şi lipsite de griji pentru un număr cât mai mare de copii şi familii, cu ajutorul tău!

„Ajută-ne sa ajutăm! Fii ajutorul lui Moş Crăciun!” – O campanie umanitară demarată din dorința de a transforma lumea într-un loc mai bun!

## Cu ce poți ajuta?

  • alimente și dulciuri (neperisabile);
  • articole școlare, cărți pentru copii;
  • jocuri şi jucării;
  • produse de igienă personală;
  • articole de îmbrăcăminte noi sau purtate dar care să poată fi utilizate, să nu fie rupte, pătate sau deteriorate, curate, organizate în pachete pe grupe de vârstă cu etichetă pe care să fie menţionată vârsta şi sexul beneficiarului;
  • orice alt cadou de care ştii că s-ar bucura copiii tăi sau de care tu te-ai fi bucurat dacă ai fi fost copil.

Te rugăm, nu pune în pachete lucruri pe care nu ţi-ar plăcea nici ţie să le primeşti. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc pe care îl cunoaştem cu toţii: se aruncă la gunoi. Fă un cadou aşa cum ţi-ar placea să-l primeşti, nu fă curăţenie în casă pentru ca mai apoi să dai ce e „de aruncat”.

CITEȘTE ȘI…Spitalul Militar Piteşti organizează o campanie umanitară în trei judeţe din ţară

Copiii au vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, fete şi băieţi.
Cei care doresc să se alăture campaniei, pot contribui trimiţând cadourile/alimentele/donatiile la centrul de colectare creat ad-hoc în incinta redacţiei MFM – Dance Music Station de pe strada TrivaIe, nr. 8.

Pentru mai multe detalii și informaţii puteți suna la numărul de telefon: 0765 475 625.

Colectarea cadourilor şi donaţiilor începe din data de 8 decembrie 2020 şi se termină în data de 24 decembrie 2020.

Implică-te! Un zâmbet, o vorbă bună, o strângere de mână şi un mic cadou pot aduce un strop de bucurie!

Campania se adresează tuturor oamenilor de bine, cu suflet mare, care doresc să fie de ajutor. Unde-s mulți puterea crește, iar aportul fiecăruia dintre voi ne face mai puternici și mai capabili să aducem o rază de lumină și speranță celor care au nevoie!”

IMPORTANT! Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță impuse de contextul epidemiologic!

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii