Gratuitate la evenimentele Filarmonicii pentru refugiații ucraineni

de | 8.04.2022 10:50 | Actualitate, Cultura, Home

Filarmonica din Pitești și-a propus să vină în sprijinul refugiaților ucraineni. Instituția va demara procedurile pentru ca, în anul 2022, refugiații ucraineni ajunși la Pitești să aibă parte de gratuitate la concertele Filarmonicii și la filmele difuzate în cadrul Cinematografului „București”.

„Vrem acest lucru din mai multe privințe. În primul rând, trebuie să fim alături de vecinii noștri în astfel de momente. Sunt cetăţeni ucraineni care au ajuns în Pitești și care au nevoie și de astfel de activități culturale, pentru a le alina suferinţa. Altfel, sala de concerte poate fi ocupată în proporţie de 100%, iar o astfel de gratuitate nu ar implica o pierdere financiară însemnată pentru instituţie. Am avut o discuție de principiu cu colegii şi aceştia au fost de acord cu această propunere ce va fi înaintată Consiliului de Administrație, pentru ca ulterior să o transformăm într-un proiect de hotărâre pentru Consiliul Local Pitești” a declarat Gabriel Niță, managerul instituției.

Citește și Pitești: Film în premieră la Cinematograful ”București”

În perioada precedentă, alături de Filarmonicile din Sibiu și Brașov, Filarmonica Pitești a lansat o invitație către artiștii ucraineni, pentru ca aceștia să vină în orchestrele simfonice.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed