Web Analytics

Aglomerație pe drumul de întoarcere din mini-vacanță

de | 5.06.2023 14:07 | Actualitate, Home

Centrul Infotrafic anunţă luni că valorile de trafic s-au intensificat pe principalele artere rutiere, astfel că se înregistrează aglomeraţie între staţiunile Predeal şi Buşteni dar şi pe Autostrada A2 sensul Bucureşti – Constanţa se circulă în coloană în zona Feteşti, pe sensul către Capitală. 
Citește și: Se întâmplă la noi! Un adolescent a tras cu o armă tip airsoft spre un grup de copii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic s-au intensificat pe principalele artere rutiere.

Astfel, pe DN 1 Ploieşti – Braşov se circulă în coloană pe sensul de coborâre, în zona localităţii Băneşti (din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste râul Doftana, traficul se desfăşoară pe câte o bandă/sens), dar şi între staţiunile Predeal şi Buşteni. Pe Autostrada A2 sensul Bucureşti – Constanţa se circulă în coloană în zona Feteşti, pe sensul către Capitală, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea, traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

”Pentru perioade limitate de timp, în vederea fluidizării, poliţiştii procedează la oprirea circulaţiei pe sensul către litoral, permiţând deplasarea pe două benzi pe sensul către Bucureşti. La ora 12.00 a fost instituită restricţie de trafic la km 105, Drajna, fiind deviată circulaţia pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, prin nodul rutier Drajna către ruta alternativă DN 21-DN 2A (Drajna-Slobozia-Hârşova-Constanţa)”, precizează Poliţia Română.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *