Web Analytics
scris luni, 11.03.2024

Agenții economici se pot înscrie la Simfonia Lalelelor

Ediția a 47-a a festivalului „Simfonia Lalelelor” va avea loc în perioada 19 – 21 aprilie în Parcul „Lunca Argeșului”.

Agenții economici se pot înscrie la Simfonia Lalelelor

Solicitările agenților economici în vederea închirierii spațiilor de comercializare amenajate în incinta Parcului „Lunca Argeșului” se primesc până în data de 25 martie 2024 – ultima zi în care acestea se înregistrează.

Citește și Amenzi la Pitești pentru deșeuri aruncate aiurea

Solicitările se fac la sediul actual al Primăriei Municipiului Pitești (fostul Centru de Calcul), la Centrul de Informații pentru Cetățeni sau online, la adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, cu referința „Simfonia Lalelelor”.

Documentaţia necesară eliberării acordului pentru utilizarea temporară a locurilor publice în scopul desfăşurării de activităţi comerciale poate fi consultată accesând link-ul: https://www.primariapitesti.ro/documentaia-necesara-eliberarii-acordului-pentru-utilizarea-temporara-a-locurilor-publice-in-scopul-desfasurarii-de-activitai-comerciale-p542.

Perioada de analiză a cererilor este cuprinsă între 26 martie și 1 aprilie, dată după care vor fi anunțați cei care obțin acordurile de închiriere.

Citește și Ziua Internațională a Poeziei la Conacul Goleștilor

Organizatorii – Primăria Municipiului Pitești, prin S.C. Salpitflor Green S.A., S.P.E.P. Pitești, A.D.P. Pitești, Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești – își rezervă dreptul de a face selecția participanților, în funcție de calitatea produselor și a serviciilor oferite, în limita locurilor disponibile, pentru zonele de comercializare amenajate în incinta parcului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *