Web Analytics
scris joi, 18.06.2020

Agenda Centrului Cultural Piteşti

Centrul Cultural Pitești pregătește, pentru perioada 15 – 19 iunie, o serie de evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro).
Astfel, conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept a Universității Pitești, propune prelegerea cu tema „Omul și existența sa paradoxală”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Cultură și credință în societatea contemporană”.
Poeta Denisa Popescu va susține prelegerea cu tema „Poetul în Efigie” – Paul Bogdan”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Gânduri, rostiri, scrieri”; redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, a ales pentru noua ediție a proiectului cultural-educativ „Istorie și istorii” o temă inedită – „Viața urbană în Evul Mediu”.
Scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache-Babcinschi va demara proiectul cultural-educativ sub genericul „Teme culturale în emoții raționale”, în cadrul căruia ne oferă prelegerea cu tema “Cutia cu bijuterii”.
M.S.

Agenda Centrului Cultural Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...