Web Analytics

Afacerist dâmbovițean, reținut pentru furt de combustibil

de | 14.11.2019 17:00 | Actualitate

Patronul unei firme de transport din Dâmbovița a fost reținut de polițiștii argeșeni. Bărbatul este bănuit că ar fi sustras combustibil, bunuri și bani de la un alt om de afaceri din Argeș. 

Miercuri, 13 noiembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni au reținut un bărbat de 32 de ani, originar din Crângurile, județul Dâmbovița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„Din cercetări s-a stabilit că, în luna ianuarie a.c., bărbatul ar fi sustras bunuri și bani dintr-o locuință, precum și carburant din două autocamioane, aflate într-o gospodărie de pe raza localității Rătești”, informează Biroul de Presă al IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, dâmbovițeanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca joi, 14 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Conform surselor noastre, bărbatul a mai fost reținut de polițiștii argeșeni în cazul dispariției tirului plin cu televizoare. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar. Mai multe informații despre furtul TIR- ului, AICI și AICI.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii