Web Analytics

Afacerile lui Nicola Inquieto la Pitești

de | 12.04.2018 10:11 | Actualitate

 inc
 
Nicola Inquieto, omul de afaceri italian stabilit de 20 de ani la Pitești, reținut astăzi după descinderile  DIICOT și BCCOA,  prin aplicarea un mandat european, pus în mișcare de procurorii antimafia italienidin cadrul Procuraturii Napoli, este cunoscut pe plan local mai ales prin afacerile sale imobiliare.  
 

 
Italianul a început să scoată la vânzare, încă din anul  2004,  prin firma sa, Italy Construcţii,  sute de apartamente pe strada Petre Ispirescu, din cartierul Găvana, aproape de pădurea Trivale, totul într-un regim foarte avantajos de plată: rate pe 10 ani, direct la dezvoltator, fără intermedierea băncilor, 
 
În ianuarie 2018, Nicola Inquieto a deschis la Pitești Vitality sport & wellness, un centru sportiv cu bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, mma, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție, zonă de relaxare, Nicola Inquieto a evitat să le  răspundă jurnaliștiolor la întrebăile cu privire la costul investiției. „Nu am ținut contabilitatea. Având în vedere că am luat-o și ca o afacere de familie, nu am mai ținut cont (…) Trebuia să realizez o investiție care să fie de lungă durată, care nu exista în Argeș și care să fie la un standard un pic mai ridicat față de ceea ce era pe piață. Cred că am reușit”, declara, atunci, italianul Nicola Inquieto.
 
Presa italiană de joi scrie că cele peste 400 de apartamente și centrul spa de la Pitești  pe care investigatorii au pus joi sechestru sunt parte din comoara șefului casalesilor, Michele Zagaria, ascunsă statului itaian în România.
 
Avocatul omului de afaceri Nicola Inquieto susține că acesta nu a colaborat cu mafia italiană.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii