Web Analytics

AEP: Material video de informare privind votul la alegerile locale parţiale din 27 iunie

de | 21.06.2021 20:16 | Actualitate, Politica si Administratie

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că pune la dispoziţia alegătorilor un clip video despre exercitarea dreptului de vot la alegerile locale parţiale din data de 27 iunie. În material se arată, între altele, că trebuie purtată masca de protecţie în secţiile de vot şi se va putea vota şi cu un act de identitate românesc care a expirat în perioada 1 martie 2020 – 27 iunie 2021.

Clipul video cuprinde şi informaţii privind modul în care se desfăşoară procedura de vot. Astfel,  în faţa operatorului de calculator, alegătorul își îndepărtează masca de protecţie pentru identificare, semnează  lista electorală, apoi preia, de la membrii secţiei de votare, buletinul de vot şi ştampila. După exercitarea dreptului de vot, restituie ştampila.

Materialul video poate fi vizionat pe canalul de YouTube şi pe pagina de Facebook a Autorităţii Electorale Permanente. 

Preşedintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică, transmite un apel către alegători să se informeze corect cu privire la exercitarea dreptului de vot la aceste alegeri şi să consulte paginile de internet ale Autorităţii: www.roaep.ro, https://partiale2021.roaep.ro/, canalul de YouTube şi pagina de Facebook.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii