Web Analytics
scris sâmbătă, 13.01.2024

Adrian Mutu despre durerea cauzată de moartea mamei sale: „Nu are cum să se șteargă”

Adrian Mutu încearcă să-și revină după decesul mamei sale, Rodica. Moartea celei care i-a dat viață l-a bulversat pe antrenorul român care nu se grăbește să preia o echipă, după ce a fost concediat de Neftchi Baku a doua zi după moartea mamei sale.

Adrian Mutu despre durerea cauzată de moartea mamei sale: „Nu are cum să se șteargă”

Citește și: Bărbat reținut după ce a bătut cu bestialitate câinele vecinului


Momentan, Adrian Mutu caută să-și revină afectiv după lovitura primită de moartea mamei sale, înainte de Crăciun. „Briliantul” a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre acest subiect sensibil: „Durerea e uriașă și rămâne, nu are cum să se șteargă. A fost o lună și jumătate foarte, foarte dificilă, mai ales de când a intrat în comă, lucrurile s-au înrăutățit și… Încerc să mă echilibrez, alături de cei dragi, încerc să las deoparte tot felul de chestii. De o lună și ceva sunt un altfel de om… Repet, nu vreau să detaliez prea mult, mă gândesc doar cum să mă liniștesc, mulțumesc familiei că-mi este sprijin, aproape”.

Citește și: FC Argeș a adus un jucător de la CFR Cluj


Liber de contract, Adrian Mutu nu pistonează să se întoarcă urgent în antrenorat. În ultimele săptămâni, s-a vorbit deschis de interesul pe care CFR Cluj (candidată la titlu) și Petrolul Ploiești (candidată la play-off) le-au arătat pentru a-și asigura serviciile lui. A mai fost și un interes din străinătate, dar, momentan, „Briliantul” a transmis că încearcă să-și recapete pacea interioară. „Din luna februarie încolo o să mă gândesc și la fotbal. În momentul ăsta, nu! Dar nu se știe niciodată ce poate să apară. Mă gândesc doar să mă liniștesc. Echipele angrenate în pregătirile de iarnă au antrenori, eu sunt cu ale mele, vom vedea ce va fi”, a mai declarat Adrian.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *