Web Analytics
scris luni, 14.10.2024

Adrian Mutu a rămas șocat: „Nu am văzut așa ceva nici la Real Madrid!”

Fostul jucător Adrian Mutu a rămas cu gura căscată când a văzut baza de 130.000.000 de euro a echipei Fiorentina, pe care a vizitat-o recent.

Adrian Mutu a rămas șocat: „Nu am văzut așa ceva nici la Real Madrid!”

„Briliantul” a dezvăluit că fotbaliștii beneficiază de toate condițiile, iar unii dintre ei chiar aleg să locuiască acolo. „Au tot ce vor acolo. Școală, biserică, frizer, spital. Nu am văzut așa ceva nici la Real Madrid. Eu am fost în baza spaniolilor, am fost și la Chelsea, dar nu am mai văzut așa ceva. E o bază cu totul diferită.

Au 10 paturi de masaj, pe vremea noastră erau 2-3. Paturile sunt băgate în niște cămăruțe făcute din geamuri, puteai vedea prin ele.

Și este o echipă de jumătatea clasamentului. E o mare echipă, dar nu foarte mare. Ei au în bază un mic spital cu toate aparatele de care au nevoie, chiar și cele pentru RMN. Au dentist în bază. Un lucru pe care nu l-am mai văzut până acum.

În cealaltă parte au o zonă specială cu bar, unde jucătorii pot face un grătar. Nu te vede nimeni, poți veni liniștit cu cine vrei.

Eu nu rămân impresionat așa ușor, pentru că am văzut multe baze cu multe condiții. Dar acolo chiar am rămas cu gura căscată. Ai orice în baza aceea. Intri și nu mai ieși. Sunt jucători care trăiesc în bază.

Nu și-au luat locuințe, pentru că au acolo tot 24 din 24. Bucătar, nutriționist, tot. Au și biserică. Au investit peste 130 de milioane de euro”, a declarat Adi Mutu pentru Fanatik.

Citește și: Tricolorii, gest de recunoştinţă pentru gazdele din Cipru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

UEFA s-a opus!

România dispută al doilea meci al acțiunii din octombrie în Lituania, la Kaunas, marți, 15...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...