Web Analytics

ADRIAN MIUȚESCU, PREȘEDINTE PNL ARGEȘ: ÎN PRESĂ, PE TERENUL EXPRIMĂRII PUBLICE, SUNT GĂSITE SOLUȚIILE PENTRU SOCIETATE!

de | 3.05.2021 19:07 | Actualitate, Politica si Administratie

Ziariștii de pretutindeni sărbătoresc astăzi, 3 mai, Ziua Mondială a Libertății Presei.

Atât viața publică a unei națiuni, cât și chestiunile de interes ale micilor comunități sunt reflectate prin munca zilnică a jurnaliștilor.

Jurnaliștii sunt oameni care, de multe ori, își abandonează viața personală și, în situații extreme, chiar libertatea, pentru comunicarea adevărului.

Acestea sunt motivele pentru care PNL consideră că jurnaliștii trebuie respectați.

Președintele PNL ARGEȘ, Adrian Miuțescu, a declarat:

”Fără presă, o societate nu se poate numi democratică. Aici, pe terenul exprimării publice, în dezbatere și dialog, sunt găsite soluțiile pentru societate. Iubesc ziariștii care muncesc în spiritul adevărului și consider că ei sunt cei care mențin un climat comunitar sănătos. În rest, am încredere că, după 32 de ani de democrație, românii au învățat să separe adevărul de manipulare. Le urez ”La mulți ani!” tuturor jurnaliștilor și le doresc reușite preofesionale! Avem nevoie de jurnaliști și de adevăr!”

Fotografiile care ilustrează acest text sunt făcute în data de 03.05.2019, când PNL Argeș l-a invitat în Pitești pe președintele Ludovic Orban pentru a-i sărbători pe jurnaliștii argeșeni.

Anul trecut și anul acesta, astfel de evenimente n-au mai putut fi organizate din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii