Web Analytics

Adrian Miuțescu: „Nu am promis nicio funcție actualului director al Direcției Silvice Argeș!Dimpotrivă, am cerut un audit”

de | 25.01.2020 17:49 | Actualitate

 

Reacție a președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu, în urma unor informații publicate de pagina Fb „Stop Defrișărilor”. Potrivit acestora, Adrian Miuțescu ar fi participat la un bairam organizat la cabana Brătia, în compania discutabilă a șefului Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu, membru PSD, a șefului OS Cotmeana și a unor pădurari, ocazie cu care i-ar fi promis primului, continuitatea la conducerea DS Argeș. ”Nu am fost la nici un chef cu pădurari, așa cum scrie în respectiva dezinformare. Cu atât mai mult nu i-am promis nicio funcție actualului director al Direcției Silvice Argeș. Dimpotrivă, în cadrul Biroului Permanent Județean al PNL Argeș s-a discutat ca ministrul Mediului, Costel Alexe, să fie anunțat cu privire la neregulile din silvicultură și să ia în calcul un audit, iar dacă este cazul, să fie luată în calcul demiterea acestui director. Repet, să înțeleagă toată lumea: s-a discutat despre un audit de mediu și despre o posibilă demitere a acelui domn director!
Faptul că PNL primește asemenea atacuri și trebuie să facă față unor minciuni ordinare se datorează procentelor pe care partidul le are la această oră și credibilității de care se bucură în rândul românilor.
În plus, mai sunt fel de fel de inși care își imaginează că, dacă pun presiune pe liberali, se vor alege cu funcții. Vreau să le spun că se înșeală amarnic. Funcții vor primii doar oamenii competenți, cinstiți și care au demonstrat că aderă la concepția liberală. Încă ceva: eu nu mă tem de minciunile lor!”
În concluzie, date fiind discuțiile despre auditul de mediu din BPJ al PNL Argeș, nu se susține minciuna din articol, conform căreia președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, i-ar fi promis funcție acelui domn director. Dimpotrivă, dacă auditul va dovedi altceva, este posibil să-și piardă funcția”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii