Web Analytics

Adrian Miuţescu: „Implicarea Armatei României, încă de la debutul pandemiei de COVID-19, a fost exemplară”

de | 28.10.2021 13:40 | Actualitate, Politica si Administratie

Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Armatei Române, 25 octombrie. Această zi are o dublă semnificație pentru poporul român, pentru că s-au împlinit și 100 de ani de la nașterea Majestății Sale, Regele Mihai I, despre care Adrian Miuțescu a spus: „figura sa luminoasă, un exemplu de patriotism și de curaj, a fost o binecuvântare pentru țara noastră, martirizată de comunism”. Despre oștirea română și ce reprezintă ea, deputatul liberal a spus:

”Trăim însă vremuri care ne obligă să privim Armata și dintr-o altă perspectivă, anume aceea în care militarii săi au fost angajați într-un altfel de război, cu un inamic nevăzut și foarte dificil de combătut. Implicarea Armatei României în acest efort național, încă de la debutul pandemiei de COVID-19, a fost exemplară.
Dragi militari, vă mulțumesc pentru sacrificiile și dedicarea de care dați dovadă şi vă urez succes în misiunile dumneavoastră. La Mulţi Ani Armatei României!”
M.S.

Citește și Deputatul Adrian Miuțescu: “Legea compensării facturilor la energie, de mare ajutor pentru consumatorii casnici și antreprenori”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii