Web Analytics
scris joi, 24.08.2017

Adrian Miuțescu: ”Există riscul să vină un Gigi Becali să cumpere Vila Florica”

miutescuAdrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, s-a arătat foarte critic legat de faptul că Ministerul Culturii nu a achiziționat încă Vila Florica. Asta în condițiile în care acum aproape șase luni Ionuț Vulpescu, ministrul de atunci, anunțase public în două rânduri că Ministerul Culturii își va exercita dreptul de preemțiune și că aproape sigur va cumpăra Vila Florica. ”Cei de la PSD doar declară că doresc cumpărarea Vilei Florica. Nu există o intenție reală de cumpărare. Și există riscul să vină un Gigi Becali să cumpere Vila Florica și cele câteva hectare de teren de acolo”.
Liberalii argeșeni au și eleborat un proiect de hotărâre la nivel de Consiliu Județean privind achiziționarea de către Ministerul Culturii a Vilei Florica. Până acum însă nu a fost nicio reacție de la mai-marii CJ Argeș. După cum a declarat Adrian Miuțescu, în Biroul Permanent Județean s-a luat decizia ca PNL să acționeze în CJ și în Parlament pentru a atrage atenția opiniei publice asupra importanței achiziționării Vilei Florica. ”Vom face prima acțiune de protest pe 31 august. Noi, grupul liberal, vom face grevă japoneză în Consiliul Județean. Vom continua cu pichetarea CJ Argeș”, a mai spus Adrian Miuțescu.

Adrian Miuțescu: ”Există riscul să vină un Gigi Becali să cumpere Vila Florica”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...