Web Analytics

Adrian Miuțescu: „Am dovedit prin fapte ce am realizat în jumătate de an, în plină pandemie”

de | 20.06.2020 15:25 | Actualitate

PNL Argeș a transmis un comunicat de presă în care enumeră proiectele de interes pentru argeșeni, aflate în derulare sau finalizate. 

Comunicat de presă

Am promis că vom semna la Pitești Contractul de finanțare pentru Tronsonsul 5 al Autostrăzii Sibiu-Pitești și ne-am ținut de cuvânt. Autostrada se va construi sub guvernare liberală.
Am promis că vom reda Vilei Florica statutul pe care îl merită, acela de muzeu și ne-am ținut de cuvânt. Muzeul Național “Brătianu” și-a deschis porțile publicului larg.
Am promis că vom reda Gării Regale din Curtea de Argeș gloria de altă dată și ne-am ținut de cuvânt. În luna mai a fost semnat contractul de finanțare pentru expertiza proiectului de reabilitare a Gării Regale.
Am promis că vom depune toate eforturile să trecem cu bine peste pandemie și ne-am ținut de cuvânt. Am adus în Argeș un aparat de testarea Real Time PCR și un aparat pentru plasmafereză. Pentru noi sănătatea oamenilor contează.
Acestea sunt fapte și nimeni, oricât de rău intenționat ar fi nu le poate contesta! Nici PSD-ul, nici domnul Ion Mînzînă, nici anumiți comentatori aflați în solda social-democraților.

Și pe baza a ceea ce am construit până acum, îi putem asigura pe cetățenii municipiului Pitești că sub guvernarea PNL vom construi o Sală Polivalentă și un nou Stadion Municipal. Premierul Ludovic Orban și ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan și-au arătat tot sprijinul pentru finalizarea proiectelor de construcție a Sălii Polivalente și a unui nou Stadion Municipal. În curând, atât conducerea PSD cât și lăudătorii săi vor vedea cine muncește pentru piteșteni. Pentru că noi lăsăm faptele să vorbească!
Știm că vom reuși, de aceea ne asumăm toate riscurile atacurilor pesediste, toate minciunile scornite de laboratoarele PSD și preluate, cu obediență, de anumiți reprezentanți ai presei care fie au uitat, fie nu știu ce înseamnă deontologia profesională.

Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș:

“Noi am dovedit prin fapte ce am realizat în jumătate de an, în plină pandemie, supuși atacurilor și minciunilor aruncate în mediul public de PSD. Vreau să atrag atenția că o Sală Polivalentă și un nou Stadion Municipal nu sunt teme de campanie pe care PSD-ul le poate confisca după bunul plac, sunt proiecte care aparțin Piteștiului. Astăzi, pesediștii promit cu obrăznicie că vor construi în câteva luni tot ce nu au reușit în zeci de ani. Eu le transmit că la baza unei guvernări de succes stau proiectele realizate în timpul mandatului, iar pentru noi vorbesc faptele”, a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Proiectele de pe agenda PNL Argeș

“- conectarea economică a municipiului Pitești de municipiul Craiova, prin finalizarea construcției drumului expres dintre cele două orașe,

– modernizarea DN 73C, Câmpulung-Curtea de Argeș și conectarea fostelor capitale ale României, Curtea de Argeș-Câmpulung-Târgoviște la Autostrada Sibiu-Pitești,
– modernizarea DN 67B Pitești-Târgu Jiu, drum aflat într-o stare precară în acest moment,
– realizarea Centurii de Vest a municipiului Pitești, prin tronsonul Albota-Pitești-Bascov pentru fluidizarea traficului rutier din municipiu,
– reabilitarea liniei de cale ferată București-Pitești-Râmnicu Vâlcea-Sibiu,
– realizarea circuitului cultural regal, pe parcursul celor patru gări regale (Bascov, Merișani, Băiculești, Curtea de Argeș),
– proiectul schi în Muscel, în vederea dezvoltării agrementului turistic,
– reabilitarea și modernizarea Sălii Sporturilor din Pitești,
– realizarea unui parc industrial, în amplasamentul fostului CET Sud Pitești, pentru consolidarea economică a județului Argeș”, a transmis, printr- un comunicat de presă, Departamentul de Comunicare al PNL Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii