Web Analytics

Adrian Dumbravă pleacă manager la spitalul din Caransebeş

de | 7.04.2021 15:17 | Actualitate

Începând cu 15 aprilie, cunoscutul antreprenor piteștean Adrian Dumbravă va deveni managerul celui de-al doilea spital, ca mărime și importanță, din județul Caraș Severin. El va prelua conducerea spitalului din Caransebeș. E vorba de un spital de urgență cu aproape 400 de paturi, care deservește o populație de 80.000 locuitori și se află în administrarea Primăriei municipiului Caransebeș.
Originar din Caransebeș, Adrian Dumbravă a dat curs unei solicitări a comunității din rândurile căreia a plecat în urmă cu mai bine de trei decenii. ”Da, informația e reală, voi conduce spitalul din Caransebeș. A venit vremea să ajut, cu tot ce am învățat și cu experiența de-o viață în domeniul infrastructurii medicale, comunitatea din rândurile căreia m-am ridicat. E o provocare pentru mine și sper să ajut cât pot de mult”, ne-a spus Adrian Dumbravă.
Vă reamintim că Adrian Dumbravă a fost managerul de proiect al Spitalului Mioveni, singurul spital de stat ridicat de la zero în România de la Revoluție încoace.

Citește și Adrian Dumbravă: „Societatea şi sistemul medical au nevoie de profesionişti. Nu mai merge să ţinem oameni în funcţii doar cu amprentă politică”

Citește și Un gest de solidaritate. Adrian Dumbravă a sponsorizat Spitalul Leordeni cu produse alimentare şi echipamente de protecţie

 

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii