Web Analytics
scris duminică, 15.09.2024

Adrian Dulcea: „Gigi Mulțescu mi-a dat multe sfaturi, îi voi fi veșnic recunoscător!”

Duminică, 15 septembrie, s-a stins din viaţă, la vârsta de 72 ani, Gigi Mulţescu, o figură legendară pentru fotbalul românesc. Vestea l-a întristat și pe antrenorul echipei naționale de fotbal Under 18, Adrian Dulcea. Acesta avea o relație specială cu cel care i-a fost antrenor pe vremea când evolua în tricoul echipei Jiul Petroșani.

Adrian Dulcea: „Gigi Mulțescu mi-a dat multe sfaturi, îi voi fi veșnic recunoscător!”

„Știam că avea probleme de sănătate, deoarece sunt prieten foarte bun cu Cătălin, fiul dânsului.

Cu domnul profesor am avut o relație specială. L-am avut antrenor când jucam la Jiul Petroșani și am învățat foarte multe lucruri de la acesta. Îi plăcea să comunice mult cu jucătorii, ni se destăinuia, ne dădea multe sfaturi, nu numai despre fotbal. Multe dintre sfaturi vizau și viața de dincolo de gazon. A fost un om minunat și îi voi fi veșnic recunoscător.

Îmi amintesc care a fost primul sfat primit de la Gigi Mulțescu. Mi-a spus că munca și disciplina nu au omorât pe nimeni, iar atâta timp cât ești preocupat și implicat în ceea ce faci, să fii sigur că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Ca om, domnul Mulțescu a fost mai mult decât echilibrat, un profesionist adevărat, fără răutăți sau invidii. Voi merge la înmormântare. Dumnezeu să-l odihnească!”, ne-a declarat Adrian Dulcea, antrenorul echipei naționale Under 18.

Citeștei și: A murit Gigi Mulţescu! Avea 72 de ani

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...