Web Analytics

Adrian Dulcea este noul antrenor de la FC Argeș

de | 29.11.2020 19:52 | Actualitate, Sport

 

Adrian Dulcea va fi noul antrenor al lui FC Argeş. Seria neagră de rezultate a lui FC Argeş i-a fost fatală antrenorului Ionuţ Moşteanu, care-l înlocuise, la rândul său, pe Ionuţ Badea pe banca echipei. Moşteanu nu va mai fi antrenorul echipei, iar banca tehnică va fi preluată de Adrian Dulcea, un fost jucător al echipei alb-violete. De luni, Ionuţ Moşteanu şi staff-ul său vor elibera posturile din club, iar Dulcea îşi va putea intra în rol.

Citește și A murit Viorel Turcu, fostul fotbalist de la FC Argeș

 

FC Argeş e penultima în Liga 1, cu nouă puncte în 11 meciuri şi vine după două partide fără succes în campionat. Echipa din Trivale a promovat în Liga 1 la începutul acestui sezon.

În vârstă de 42 de ani, Adrian Dulcea va prelua echipa de la Ionuţ Moşteanu. El este un fost fotbalist din Trivale, care a jucat pentru FC Argeş între 2007 şi 2010, între 2012 şi 2014, când a ales să pună ghetele în cui. Ca jucător, acesta mai are în CV echipe precum Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Gyor, Gaz Metan sau CS Mioveni. Ca antrenor, Adrian Dulcea le-a pregătit până acum pe SCM Piteşti, actuala FC Argeş, Râmnicu Vâlcea şi Unirea Bascov.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Vai de capul nostru…Se merge din rau in mai rau…Cea mai mare greseala a fost demiterea lui Ionut Badea, singurul antrenor cu care Argesul a realizat ceva in ultimii 15 ani. Conducerea a venit cu „solutia” Mosteanu, evident una gresita, si acest lucru s-a vazut in sfarsit la meciul din cupa : echipa nu are nicio idee de joc! Decizia de a il demite este una corecta, Mosteanu a avut rezultate doar cu echipe foarte slabe, cu care ar fi avut oricine, iar daca stam sa ne gandim, nu prea a avut chiar mari rezultate nici cu acestea, fiindca a fi egalat de Viitorul, echipa iesita din forma, dupa ce ai condus cu 2-0 nu cred ca e un motiv de mandrie pentru niciun antrenor. De asemenea, a face egal cu Iasiul, echipa care nu mai obtinuse punct cu nimeni, si in contextul in care Iasiul a jucat aproape o repriza fara un om, iarasi nu cred ca e un moment de mandrie. Cat despre infrangerea din cupa, am ajuns de rasul tuturor curcilor. Problema este insa, cum sa aducem in loc un antrenor care nu a prea antrenat pe nimeni? Ce daca a jucat la Fc Arges? Asta e criteriul? Da, Dulcea a jucat, chiar a facut parte din acea echipa foarte buna din 2007-2008(condusa si formata, apropo, de Ionut Badea! ), numai ca, haideti sa ne amintim, era singurul fotbalist mai slabut de acolo. Nici asta nu ar trebui sa conteze insa…problema e ca acest domn, ca si Mosteanu, nu are pic de experienta la acest nivel. Am senzatia ca oamenii din conducere fie nu se pricep deloc la fotbal (desi…m as mira, avem totusi acolo un Barbu, un Popa…), fie cei ce sunt factori decizionali au luat deja decizia tacita de a renunta, si chiar de a retrograda, odata vazuti cu sacii in caruta, sau mai bine zis cu stampila pe foaia de votare, daca stiti la ce ma refer. Edi Iordanescu e liber de contract, l-a sunat cineva ? Lincar, Claudiu Niculescu ar putea fi alte nume, mult mai valoroase la momentul actual, care cred ca ar veni sa antreneze in liga 1. Vintila, fosta glorie argeseana, a antrenat, de bine de rau, Steaua. Nu ar fi oare mai pregatit el decat un antrenor dintr-a treia liga? Dupa ce ca nu avem fotbalisti, chiar nu intelegem ca, acest lot foarte slab in care s-a investit foarte putin,are o singura sansa, si anume un ANTRENOR? Nicidecum un alt experiment, cum a fost si in cazul lui Mosteanu, gen „Hai ca poate merge si asa”, doar fiindca e mai ieftin. In cazul asta, angajati mai bine un paznic de la vreun market, ca sigur va cere bani mai putini si decat Mosteanu si Dulcea la un loc!

  2. F.C.ARGES ARE NEVOIE DE ECHIPA SI APOI DE ANTRENOR.

  3. Va bateti joc de echipă rusine să vă fie. Aduceti un antrenor capabil.