Web Analytics

Adrenalină pe două roți la Rock’N Ride Fest Mioveni

de | 16.06.2022 13:58 | Actualitate

„Muzică rock de calitate și distracție responsabilă pe două roți”, așa se anunță a fi festivalul Rock’N Ride din Mioveni, care se desfășoară pe 24 și 25 iunie a.c.. Organizatorii au pregătit paradă de motociclete, care va fi în fiecare zi a festivalului, activități tematice și mult rock până la miezul nopții, în aer liber, în zona de Picnic Făget. Intrarea și camparea sunt gratuite.

Ce trupe vin la Mioveni

„Timp de două zile, festivalul își propune să adune în zona de picnic de la Făget cât mai mulți pasionați de motociclete și muzică rock, dar și pe iubitorii motoarelor turate și ai adrenalinei pe două roți. Aici, participanții vor avea parte de o serie de concursuri, demonstrații de îndemânare moto, bere rece, grătare încinse și mai multe spectacole susținute de trupele Ultimul Tren, Timpuri Noi, Fără Vise, Trooper, 7 Tears Ago, Rana, Nuanțe, Blană Bombă, Myst”, anunță organizatorii. Vezi cum a fost anul trecut la festival.

Un alt festival va fi găzduit de Mioveni, anul acesta, Analogue. Vezi și Mioveniul speră să dea lovitura pe piaţa festivalurilor cu ”Analogue”. „Ne aşteptăm să vindem undeva la minimum 10.000 abonamente”

Rock’N Ride Fest Mioveni este organizat de Centrul Cultural Mioveni, alături de Primăria Orașului și Storm Riders RC Mioveni  în cadrul evenimentelor dedicate sărbătorii Zilelor Orașului Mioveni.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *