Web Analytics

ADP Piteşti a contractat sare pentru deszăpezire de 1 milion de euro

de | 11.02.2021 13:18 | Actualitate, Politica si Administratie

# Contractul pentru furnizare a fost atribuit SC Dragon Oil Star, o firmă care distribuie carburanți
Administrația Domeniului Public Pitești va plăti firmei Dragon Oil Star 4.950.000.00 ron, o sumă impresionantă, pentru un acord ce prevede livrarea de sare pentru deszăpezire timp de 36 de luni, adică 3 ani.
Contractul pentru sarea industrială a fost atribuit pe 2 februarie a.c., iar achiziția este finanțată din fonduri locale. În descrierea succintă a obiectului achiziției se precizează și „cantitatea minimă: 4.000 tone – cantitatea maximă 15.000 tone”. Contractul nu este împărțit în loturi. SC Dragon Oil Star e o firmă cu sediul în Pitești și cu 20 de angajați în 2019, al cărei obiect de activitate îl constituie comerțul cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate. Conform site-ului listafirme.ro, în 2019 Dragon Oil Star a avut cifra de afaceri de 25.299.478 lei și profitul net de 1.790.305 lei.
Conform aplicației Harta Banilor Publici – actualizată până în 2018 – Dragon Oil Star a mai lucrat în județul nostru cu Complexul Sportiv Național Bascov (exemple: benzină standard cu alimentare din stația furnizorului și benzină fără plumb), Serviciul Public de Gospodărie Comunală din Curtea de Argeș (exemple: piatră de calcar, sare industrială pentru deszăpezire), Comuna Poienarii de Muscel (exemple: sare industrială pentru deszăpezire), Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Pitești din comuna Albota (exemplu: motorină), comuna Stolnici (exemplu: motorină standard), Serviciul Public de Administrarea Domeniului Public și Privat (exemplu: sare industrială pentru deszăpezire), SC Salpitflor Green SA (piatră calcar calibrat), Serviciul Public de Administrarea Domeniului Public și Privat, cu sediul la Câmpulung (de exemplu: sare industrială pentru deszăpezire), comuna Bughea de Sus (nisip antiaderent), comuna Merișani (piatră spartă, balast râu, piatră concasată, transport autobasculante pe 5 axe), Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie ”Constantin Bălăceanu Stolnici” (benzină standard, motorină euro), Penitenciarul Mioveni (nisip) și Administrația Domeniului Public Pitești.

Citește și Exclusiv! Cartelul lăcomiei. Am văzut dosarul! Directorul Branişte de la ADP i-a denunţat pe asfaltatori la Consiliul Concurenţei

Citește și Sesizarea a pornit de la ADP. Cinci asfaltatori din Piteşti, investigaţi de Consiliul Concurenţei

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii