Administraţia câmpulungeană şi-a completat rândurile cu „stranieri”

de | 13.02.2020 13:25 | Politica si Administratie

# Unul dintre ei este controversatul arhitect-șef Cătălin Ghiță, venit de la Primăria Pitești
În ultimii ani, administraţia locală din Câmpulung a efectuat transferuri eficiente, poziţii-cheie în Primărie şi servicii subordonate Consiliului Local fiind ocupate de „stranieri” atraşi inclusiv de salariile majorate la maximum prevăzut de lege.
Ultimul venit este Victor Cătălin Ghiţă, ocupantul funcţiei de arhitect-şef, un specialist de care Câmpulungul ducea lipsă de mai mulţi ani. Venit de la Primăria Piteşti, el este unul dintre cei mulţi navetişti ai administraţiei muscelene. Cu un venit de circa şase mii de lei pe lună în subordinea lui Cornel Ionică, Ghiţă a ajuns acum la un salariu lunar de bază de 10.070 lei, la care se adaugă indemnizaţia de hrană de 347 lei.
O altă funcţie importantă, cea de secretar general al Primăriei, a fost preluată anul trecut de Ramona Simion. Fost secretar la Bughea de Sus, Simion a ajuns prin transfer la Câmpulung, activând o scurtă perioadă de timp la Resurse Umane, acolo unde a fost înlocuită tot de un implant: Adrian Ionuţ Ţuţea, fost şef serviciu în cadrul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat. Acolo unde, la final de 2018, a ajuns Nicolae Bogdan Pătru, ca şef al ADP-ului şi consilier local în comuna de domiciliu, Godeni.
Nu în ultimul rând este de menţionat directorul economic al Primăriei, Violeta Iarca. Domiciliată în Stoeneşti, a activat în cadrul Primăriei Dragoslavele până în 2016, atunci când a câştigat concursul de la Câmpulung.
Cătălin Ion Butoiu

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed