Web Analytics

ACUM! MAȘINĂ RĂSTURNATĂ ÎN ARGEȘ! UN BĂRBAT ESTE RĂNIT

de | 6.10.2020 08:40 | Actualitate

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe DN 65 – în raza comunei Lunca Corbului, satul Mârghia.

Din informațiile primite de la ISU Argeș este vorba de un autoturism ieșit în afara carosabilului. În urma impacului a rezultat o victimă neîncarcerată.  La fața locului intervine Secția de Pompieri Costești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor.

Polițiștii sunt la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din comuna Optași-Măgura, județul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcția Pitești către Slatina, pe fondul oboselii, într-o curbă periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în lăstărișul de pe partea dreaptă a sensului de mers.
În urma evenimentului, un bărbat de 25 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole