Web Analytics

Actriţa Paula Chirilă – noua „achiziţie” din emisiunea lui Capatos, de la Antena Stars

de | 12.01.2021 13:35 | Actualitate

Dan Capatos are o nouă asistentă TV, odată cu mutarea emisiunii Xtra Night Show pe postul Antena Stars. Este vorba de cunoscuta actriţă Paula Chirilă, care a apărut în ediția difuzată luni, 11 ianuarie.

## Capatos, transferat pe Antena Stars după 13 ani

Fostă şefă a Teatrului de Păpuşi din Piteşti, Chirilă va face echipă cu  comediantul Cătălin Bordea și Dan Capatos în sezonul cu numărul 27 al emisiunii, anunță reprezentanții trustului Intact.

Anul 2021 a venit cu o mutare importantă la Antena 1. Dan Capatos este scos de pe Antena 1, după 13 ani la miezul nopții pe principalul post al Intact.

Emisiunea lui Dan Capatos – Xtra Night Show – rămâne în trustul familiei Voiculescu, însă la un alt post de televiziune.

CITEŞTE ŞI…ANAF va avea acces la toate conturile din bănci / Explicațiile consultantului financiar Adrian Bența

Late-night show-ul a trecut pe Antena Stars. Capatos va fi programat de la ora 22.30, la 00.30, în timpul săptămânii, dar va avea o zi în plus. Pe Antena 1, Capatos era patru zile pe săptămână, de luni până joi. Odată cu trecerea la Antena Stars, vor fi cinci emisiuni, de luni până vineri.

## Paula Chirilă, despre prezența în emisiunea Xtra Night Show:

“Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Xtra Night Show, propunerea vine după o experienţă de 2 săptămâni, în sezonul trecut, în care ne-am simţit foarte bine împreună şi am avut o chimie extraordinară cu colegii.

Îl admir foarte mult pe Dan, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, nu ai niciodată ocazia să îl prinzi descoperit, Cătălin, un tip mereu cu glumele la el, un stand-up comediant de succes şi cumva sper ca energia mea să completeze atmosfera din platou.

Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să afle că ne pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, pe Antena Stars. După prima emisie am primit semnale foarte bune de la telespectatori, cărora le era dor de spiritul Xtra Night Show şi sunt extrem de fericită că fac şi eu parte din el, că scriu şi eu cu o peniţă micuţă la istoria acestei emisiuni, ajunsă la deja la sezonul cu numărul 27, una dintre cele mai longevive emisiuni din spaţiul tv de la noi!”.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii