Web Analytics
scris luni, 29.04.2024

Actorul Gerard Depardieu a fost reținut de polițiști la Paris pentru acuzații de agresiune

Actorul francez Gerard Depardieu a fost reținut de poliție în Paris, în legătură cu acuzațiile de agresiune, formulate de două femei.

Actorul Gerard Depardieu a fost reținut de polițiști la Paris pentru acuzații de agresiune

Citește și: O şoferiţă de 80 de ani, pe contrasens pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

Potrivit presei franceze, Depardieu a fost reținut într-o secție de poliție din capitala franceză, luni dimineață, la ora locală 8. Actorul în vârstă de 75 de ani este protagonistul a două plângeri formulate de două femei din echipele de producție ale unor filme turnate în anii 2021 și 2014.

Prima reclamantă este o scenografă de 53 de ani, care susține că bărbatul a atacat-o în timpul filmărilor la filmul Les Volets verts. Cea de-a doua reclamantă este o asistentă care susține că a fost atinsă pe fese de Depardieu în mod repetat, în timpul filmărilor pentru producția Le Magicien et les Siamois (2014) și că actorul i-ar fi adresat în mod repetat expresii obscene.

Citește și: Un adolescent român a devenit erou în Italia după ce i-a salvat viața unei femei. Va fi decorat de președintele Sergio Mattarella

Presa franceză notează că Gerard Depardieu este, de asemenea, anchetat din decembrie 2020 pentru viol și agresiune sexuală asupra actriței Charlotte Arnould.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *