Web Analytics

Actorul Florin Călinescu s-a autoizolat la Băbana

de | 3.04.2020 14:20 | Actualitate

 

Actorul Florin Călinescu și-a închis restaurantul de la Bucureşti din cauza pandemiei de coronavirus şi s-a retras în casa din comuna Băbana, judeţul Argeş. Până la noi filmări în rolul de jurat la ”Românii au talent”, actorul Florin Călinescu s-a întors în mijlocul naturii.

S-a născut la Timişoara, munceşte în Bucureşti şi locuieşte acum la 135 km de Capitală, în comuna Băbana, din judeţul Argeş, unde s-au născut părinţii lui. Juratul Florin Călinescu (63 de ani) de la ”Românii au talent” a postat pe reţelele sociale fotografii cu pâinea scoasă din cuptor, semn că bucătăria nu mai are nici un secret pentru el.

”În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus vedeta pentru Click!

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. – Cu ceva ani in urma ii mirosea urat pe la Babana, acum prinse parfumul ?!