Web Analytics
scris sâmbătă, 10.06.2023

Actori şi regizori de Oscar vin la Cluj, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania

A 22-a ediție a Festivalului Internaţional de Film Transilvania a început vineri seară în Cluj-Napoca. La gala de deschidere, celebrul actor englez Timothy Spall, care l-a interpretat pe Peter Pettigrew în seria Harry Potter, a fost omagiat cu Premiul pentru Întreaga Activitate. Timp de 10 zile, la TIFF vor fi proiectate 200 de filme, unele în premieră mondială. Actorii Timothy Spall, Geoffrey Rush, Darko Perić și regizorii Oliver Stone și Michel Franco sunt invitații speciali ai evenimentului care se va desfășura timp de 10 zile la Cluj.

Actori şi regizori de Oscar vin la Cluj, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania

Citește și: Argeșeanul Alex Jigman, în echipa avocaților români care joacă la Turneul Mondial de Fotbal de la Saint Tropez

3.000 de cinefili s-au adunat vineri la Gala de Deschidere și așteaptă cu nerăbdare să se bucure din nou de filme în aer liber, între zidurile unui castel, sau în multe alte locuri din Cluj-Napoca și împrejurimi. După decernarea premiului actorului Timothy Spall, a urmat filmul Confort Nordic, o comedie neagră ce prezintă aventurile unui grup de oameni cu frică de zbor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *