Web Analytics
scris joi, 21.02.2019

Actori celebri în piese de teatru la Mioveni

În luna martie, iubitorii de teatru din Mioveni și nu numai sunt invitați la cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Luna de Teatru”. Cele cinci spectacole vor avea loc în fiecare zi de duminică a lunii, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni. Spectacolele poartă amprenta unor renumiți regizori, iar pe scenă vor evolua actori precum: Claudiu Bleonț, Horațiu Mălăele, Octavian Strunilă, Paul Ipate, Gheorghe Ifrim, Ecaterina Ladin, Vlad Zamfirescu, Mihai Călin, Șerban Pavlu, Leonid Doni, Alina Chivulescu și alți actori cunoscuți din teatru sau televiziune.
„Luna de Teatru” de la Mioveni debutează duminică, 3 martie, de la ora 19.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor, cu piesa „Cum se face”. Spectacolul este scris și regizat de Octavian Strunilă și reprezintă o comedie despre viața oamenilor de teatru. „Cum se face” este o comedie inspirată din viața reală, spectacolul prezintă culisele unui spectacol de teatru, procesul de creație prin care trec artiștii, de la prima zi de repetiție până la premiera unui spectacol. Din distribuție fac parte: Delia Ioana Nartea, Doina Teodoru, Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru și Paul Ipate. Biletele și abonamentele se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Centrul Cultural Mioveni, cât și la Casa de Cultură a Sindicateor „Dacia”. Preț bilet: 30 lei. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0348/445.856. Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Actori celebri în piese de teatru la Mioveni

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...