Web Analytics

Activitățile de comemorare a Revoluției din 1989 pot fi organizate cu participarea a cel mult 100 persoane

de | 18.12.2020 11:46 | Actualitate

Activitățile organizate în spații deschise, cu ocazia comemorării eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989, sunt permise cu participarea a cel mult 100 persoane și respectarea unor măsuri de protecție sanitară. Aceste reguli au fost adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență în ședința de joi, 17 decembrie.

Citește și Alo, DIICOT! Ce se aude cu dosarul contabilei care a delapidat aproape 1 milion euro de la Spitalul Judeţean? Managerul Adriana Molfea: „Este un dosar penal, care văd că stagnează. Nu ştiu de ce nu înaintează deloc”

„Art. 3. – Activitățile organizate în spații deschise, cu ocazia comemorării eroilor Revoluției Române din Decembrie 1989, sunt permise cu participarea a cel mult 100 persoane și respectarea următoarelor măsuri de protecție sanitară:
a) purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toți participanții;
b) dezinfectarea obligatorie a mâinilor, pentru toate persoanele care sosesc în spațiul în care se desfășoară activitatea;

Citește și Situația COVID-19, Argeș: 153 cazuri noi și 3 decese

c) menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanți și asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp/persoană;
d) dezinfectarea mâinilor persoanelor care distribuie eventuale materialele pe perioada desfășurării activității;
e) aplicarea regulilor de igienă colectivă și individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea nr. 60 a CNSU. 

Foto: Parada de 1 decembrie 2018, arhivă Jurnalul de Argeș

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii