Web Analytics

Activiştii APP au activităţi politice chiar şi pe caniculă

de | 4.08.2022 12:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Este vară, caniculă chiar, dar activiștii Alianței pentru Patrie nu au plecat în vacanță, ci au o agendă bogată în evenimente. Așa că joi, 28 iulie, conducerea argeșeană a APP a primit delegația condusă de secretarul general Codrin Ștefănescu, formată din Liviu Pop, fost ministru al Învățământului, deputatul Francisc Tobă, Bogdan Ciocovelea, vicepreședinte al Deprtamentului Mediul de Afaceri pe București, și tânăra Oana Leonte, președinte APP tineret.

Citește și APP Argeş a lansat campania „Ajută un român!”

La ședința operativă s-au dezbătut subiecte importante și s-au pus la punct strategiile necesare pentru o mai bună reprezentare în media, măsuri pentru îmbunătățirea acțiunilor politice viitoare, discuții cu raportare clară la partidele cu trădători de țară, precum și alte probleme organizatorice.
Vineri, 29 iulie, de Ziua Imnului Național, echipa organizației APP Argeș, împreună cu organizația de tineret, s-a aflat în Pitești, printre argeșeni, să le amintească ce semnifică această zi și a împărțit pliante, broșuri și un CV cu imnul României.
În weekend, APP Argeș a participat la cea de-a 4-a ediție a Campionatului Național de Rally Cross desfășurat în comuna Băbana, alături de primarul comunei, Bebe Ivan, și de piloții de raliu.

Citește și Politicienii APP Argeş au elaborat un ghid de bune practici cu colegii din Dâmboviţa


Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *