Web Analytics

Acţiuni preventive în comunităţile de romi

de | 23.08.2016 09:36 | Actualitate

Instituția Prefectului a demarat o serie de acţiuni preventive în comunităţile de romi. Până acum, au fost organizate 5 întâlniri cu liderii acestora şi cu primarii localităților Valea Mare – Pravăţ, Câmpulung, Ştefăneşti, Stâlpeni şi Mioveni.
Marți, 23 august, de la ora 11, la Merisani sunt prezenţi liderii comunităţilor de romi şi primarii din Merisani, Băiculeşti, Mălureni şi Micești, pe 30 august o acțune similară urmând a fi organizată și la Vlădeşti, unde vor participa liderii comunităţilor de romi şi primarii din Vlădeşti, Aninoasa şi Bălilești.
„Caravana integrării comunităţilor defavorizate”, la care participă reprezentanţii ISJ, AJOFM, IPJ, DSP, DGASPC, Evidenţa Persoanelor şi primăriile localităților care au astfel de comunități a ftrecut în data de 17 august prin Leresti. Astăzi este prezentă în Vlădeşti, iar în data de 30 august în Merișani.
Actiuniile sunt coordonate de Instituţia Prefectului, urmând ca fiecare instituţie, în funcţie de specificul activităţii, să prezinte o evaluare a problemelor rezultate, dar şi modalităţile concrete de soluţionare a acestora.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii