Web Analytics

Acționarii companiei Electroargeș își aleg o nouă conducere pentru următorii patru ani

de | 16.06.2022 20:25 | Actualitate, Economie

Producătorul local de electrocasnice Electroargeş S.A. din Curtea de Argeș va avea un nou Consiliu de administraţie, cu mandat de patru ani, începând cu luna iulie a.c.. Acţionarii companiei argeșene au fost convocaţi pentru data de 30 iunie 2022 pentru a-şi alege o nouă conducere, viitorul CA urmând să aibă cinci membri, şi nu doar trei, câţi sunt în prezent.

Citește și: A treia oară a fost cu noroc pentru Beny Păcănele! Da pentru mall, nu pentru blocuri în parcarea de la Hotel Muntenia!

Cine sunt cei care vor să facă parte din noul CA al Electroargeș

Recent a fost făcută publică şi lista candidaţilor, pe care se regăsesc atât persoane din actuala conducere, cât şi nume noi, și anume: Ştefan Constantin (actualul preşedinte al Consiliului de Administraţie), Cardinal Main SRL prin reprezentantul său permanent Roxana Scarlat (vicepreşedintele CA), Csoarpi Saints SRL prin reprezentant permanent Adrian Ionescu (membru CA), societăţile bucureştene Investments Constantin SRL şi Benjamins United SRL, precum şi Epsomatic S.A. din Galaţi, economiştii Ala Procopenco, Bogdan Roşu şi Robert Boran şi avocatul Daniel Stoicescu.

Citește și: Curtea de Argeș: Se va construi un bloc de locuințe sociale! Primăria a lansat licitația

Acţionarii Electroargeş vor putea vota atât direct, prin participarea la adunarea generală, cât şi prin corespondenţă. Viitoarea conducere va avea dificila misiune de a găsi soluţii de salvare pentru producătorul local de electrocasnice, greu încercat după pierderea celui mai mare contract, cu compania Kärcher, care asigura 85% din businessul Electroargeș.

Foto: arhivă

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *