Accidente rutiere cu victime în Pitești, Bârla și Albota

de | 19.07.2019 11:44 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 33 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în două situații intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

În cursul zilei de ieri un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Exercițiu, la un accident rutier produs între două autoturisme. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei de 69 de ani, care prezenta traumatism la membrul superior drept, ulterior transportând-o la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Bârla, sat Mozăceni Vale, la un accident rutier produs între un autocamion și un autoturism. Echipajul SMURD a preluat și transportat la spital un bărbat de 41 de ani, care prezenta dureri toracice și la membrul inferior drept, iar echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Gheorghe Șincai, la un accident rutier produs între un microbuz și două autoturisme. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane cu atac de panică, care a refuzat transportul la spital.

Două echipaje cu două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj cu o autospecială de la Detașamentul de Pompieri Pitești și Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Albota, pe DN 65, la un accident rutier produs între două autoturisme. În accident au fost implicate cinci persoane: trei adulți și doi copii. Echipajele SMURD au preluat și transportat la spital două femei, de 30 de ani și, respectiv, 63 de ani.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii