Web Analytics

Accidente rutiere cu victime la Pârvu Roșu și Cuca

de | 22.10.2018 12:30 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au intervenit la 31 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar la 4 dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit în localitatea Pârvu Roșu, la un accident rutier produs între două autoturisme.

În urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat de 37 de ani, care prezenta dureri la membrul inferior stâng și torace. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale și l-a transportat la spital. Pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială, un echipaj de descarcerare și un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Cuca, la un accident în care un bărbat, de 40 de ani, a fost prins între capul tractor și remorca încărcată cu pietriș. S-a acționat pentru descarcerarea bărbatului, ulterior fiind predat echipajului SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii