Web Analytics

Accidente rutiere cu victime la Morărești și Dârmănești

de | 10.06.2019 11:35 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 29 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar într-o situație intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în localitatea Morărești, pe DN 7, la un accident rutier produs între două autoturisme, în urma căruia au rezultat două victime. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice și de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. Una dintre victime a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar cealaltă a fost preluată de un echipaj al Ambulanței.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în localitatea Dârmănești, sat Valea Nandrii, la un accident rutier produs între două autoturisme, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată. Echipajul de pompieri a acționat pentru descarcerarea bărbatului, de 43 de ani și a asigurat măsuri specifice și de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. Bărbatul a fost predat, în stop cardio-respirator, unui echipaj al Ambulanței, care a efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii