Web Analytics

Accidente rutiere cu victime în Călinești și pe A1

de | 24.05.2019 11:30 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au gestionat 31 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar într-o situație intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit pe A1, km 86, la un accident rutier produs între un autoturism în care se aflau trei persoane și o autoutilitară în care se aflau două persoane. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei pasagere din autoturism, pacientă care acuza dureri de spate, dar care a refuzat transportul la spital. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice și de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni au intervenit în localitatea Călinești, la un accident rutier produs între două autoturisme. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale și a transportat la spital o femeie de 49 de ani, care acuza dureri cervicale. Echipajul de pompieri a asigurat măsuri specifice și de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii